Băutura cu care Elwira Petre ţine gripa și răceala la distanţă

0
Elwira Petre

Elwira Petre a împărtășit cu fanii din mediul online reţeta unei băuturi pe care o prepară săptămânal pentru a sta departe de răceală, mai ales că, atât ea, cât și familia ei s-au îmbolnăvit la începutul anului.

În fiecare an, soţia lui Mihai Petre pregătește din timp băutura, care se poate face în cantitate mai mare, se pune în sticle și se ține la frigider. Băutura recomandată de Elwira Petre conține mai multe ingrediente simple.

Ingrediente: aproximativ 400 g ghimbir și turmeric proaspăt, o cutie / conservă de lapte de cocos, un pahar cu apă plată, un vârf de piper, opțional: 1,5 linguriță de scorțișoară. Toate ingredientele sunt amestecate și mărunțite cu ajutorul blenderului, apoi se fierbe amestecul timp de 10 minute. Se adaugă și zeama a trei lămâi, apoi se strecoară. Când s-a răcit, se adaugă 200 ml de miere de calitate. Se depozitează într-o sticlă sau un borcan, la frigider.

Elwira Petre susţine că băutura pe care o prepară în fiecare week-end te fereşte de gripă, întăreşte sistemul imunitar şi te scapă de răceală!

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.