4 piese din piele la modă de adoptat în acest sezon

0
piele

Este cel mai de dorit material pentru iarnă. Pielea este disponibilă pe toate piesele din dressing și invadează rafturile magazinelor noastre preferate.

Prezentările de modă dau tonul sezonului punând pielea în centrul atenției în această iarnă, la fel ca designerii caselor Fendi, Bottega Venetta și Gucci. Pielea este un material nobil, care capătă o patină și se îmbunătățește în timp. Indiferent de piesa în care investiți, puteți fi sigure că o veți păstra pentru o lungă perioadă de timp sau chiar o veți da mai departe.

Căutați întotdeauna calitatea pielii, cu imitație din petrol. Pielea întinerește, oferă confort, este și ultra-feminină, și conferă putere și stil tuturor ținutelor. În imaginație, pielea este un simbol al puterii, al autoafirmării, așa că o puteți purta la orice vârstă. Cu toate acestea, modelele au un stil care este mai potrivit anumitor grupe de vârstă. Iată cele patru stiluri de purtat chiar acum.

Palton scurt de piele

Paltonul scurt de piele drept este ideal pentru toate tipurile de corp. Sistemul său de închidere cu butoane turnichet este practic și foarte elegant. Aspectul său ultra-feminin îi permite să fie amestecat cu toate look-urile, atât cool, cât și foarte elegante. Îți însoțește blugii, pantalonii palazzo ai sezonului sau o rochiță neagră. Această haină va fi perfectă pentru toate întâlnirile și petrecerile tale de afaceri. Pe de altă parte, acest model drept de lungime mijlocie nu este potrivit pentru fuste lungi. Se potrivește femeilor cu picioare subțiri la o fustă până la jumătatea coapsei însoțită de cizme plate și elegante până la genunchi.

Blazerul din piele

Această piesă rafinează silueta și se potrivește perfect pe formele fiecărei femei. După 50 de ani, blazerul aduce eleganță tuturor look-urilor. Se poartă cu toate piesele din dressing, fie ca este vorba de blugi, fustă sau chiar rochie. Din punct de vedere al culorilor, mizați pe negru, fildeș, maro lucios sau gri. Blazerul este un must: cu varianta piele nu ai putea fi mai trendy.

Fusta de piele

Dacă te tentează fusta din piele, aceasta ar trebui să se oprească la genunchi, stil creion sau o varianta midi mai lejeră. Atenție, dacă pielea merge cu toate materialele, nu este la fel la culori. Astfel, evităm să purtăm aceleași tonuri ca și culoarea pielii. Pe de altă parte, pielea se amestecă de minune cu alte materiale nobile precum mătasea, cașmirul, lâna, angora sau chiar bumbacul. Poți purta fusta din piele și cu o cămașă din denim pentru mai multă modernitate. În picioare încalță cizme cu toc gros.

Pantalonii de piele

Pentru femei mai îndrăznețe există pantalonii drepți din piele. Alege un model flexibil și bine tăiat. Se potrivește perfect cu toate materialele. Iar într-un moment în care culoarea este în plină ascensiune, optăm pentru roșu, albastru, roz, verde, bej fără a uita de tradiționalul negru.

Modele din piele de evitat

Îmbrăcăminte nepotrivită pentru silueta ta, o fustă prea scurtă sau o haină care nu este suficient de îmbrăcată. Evită, de asemenea, aspectul total din piele. În cele din urmă, imitația de piele din petrol este interzisă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.