Barbiecore sau cel mai rapid mod de a te simți ca și cum ai trăi într-o lume Barbie

0
Barbiecore

Cea mai recentă estetică de modă din ziua de azi este caracterizată de roz aprins, spumos – și inspirată de o păpușă de plastic. Filmul Barbie nu este încă pe ecrane, dar toți influencerii și vedetele au adoptat deja ook-uri sclipitoare. Limitați kitsch-ul și sexismul, vor spune unii. Un fenomen care face din rozul strălucitor cea mai în vogă culoare a acestei veri. Veți ceda și voi?

Este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023: regizat de Greta Gerwig și cu Margot Robbie în rolul principal, Barbie este prima adaptare în carne și oase a celebrei păpuși. Primele imagini ale filmului au fost dezvăluite în iunie și acum toți influencerii au un singur cuvânt în gură: Barbiecore, un mod de a spune că look-urile girly, roz aprins nu au fost (aproape) niciodată atât de conectate. O tendință împotriva curentului a unei tinere generații.

Margot Robbie și Ryan Gosling

Panourile tematice Pinterest care datează din 2019 indică faptul că Barbiecore nu este neapărat o tendință nouă, dar cu siguranță se bucură de mai multă atenție. Barbiecore are în prezent 8,1 milioane de vizualizări pe TikTok și a început să crească pe Google începând cu iunie 2022, conform Google Trends.

Creșterea Barbiecore se aliniază cu popularitatea în creștere a filmului „Barbie”. Când îți evoci o imagine mentală a lui Barbie, probabil că te gândești la îmbrăcăminte roz, specfică anilor ’80, unghiulară, dar hiper feminină. Exact asta își propune să întruchipeze „Barbiecore”.

Celebritățile au îmbrăcat recent ținute inspirate de Barbiecore

Populare pe internet și pe covorul roșu deopotrivă, celebritățile poartă haine roz aprins de la începutul anului 2022. Colecția Valentino 100% roz strălucitor pentru iarna 2022-2023 îți demonstrează că rozul fucsia are un viitor luminos în față. De la paltoane la pantofi, totul a fost doar roz aprins!

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.