Când are de gând Sânziana Buruiană să renunțe la alăptat: „Chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book!”

0
Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană are două fiice superbe, Izabela și Antonia, în vârstă de 6, respectiv 2 ani, pe care încă le alăptează, chiar dacă fiica cea mare urmează să meargă la școală.

Mai mult, nici nu are motive să schimbe ceva, pentru că și-ar dori să intre în Cartea Recordurilor. În plus, mai spune ea, faptul că-și alăptează mult copiii se vede în starea lor de sănătate.

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor

Vedeta a hrănit primul copil la sân vreme de patru ani și, imediat după, a venit pe lume cea de-a doua fetiță. Nici măcar cât era însărcinată cu mezina familiei nu a încetat să o alăpteze pe fiica cea mare.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză.

Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat Sânziana Buruiană, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

Sânziana Buruiană alăptează de 6 ani

Vedeta nu pare deranjată de faptul că alăptează de o perioadă îndelungată, ba chiar este bucuroasă. Gestul său nu are mari beneficii doar pentru sănătatea fetelor ei, ci este și o metodă prin care le liniștește mai repede și astfel scapă de multe dintre problemele pe care proaspetele mămici le au cu copiii, în perioada insomniilor.

„Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a mai precizat blonda.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.