CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

0
CRBL

CRBL a luat decizia de a se muta înapoi în România, după ce timp de 6 ani a locuit în Spania alături de familia sa. Artistul va reveni în țară în luna septembrie și va sta cu chirie.

Pentru a se muta în Spania alături de familia sa, CRBL și-a vândut toate proprietățile. Artistul este pregătit să o ia din nou de la capăt și să se întoarcă în România, după 6 ani pe care i-a petrecut într-o țară străină. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la „Survivor România” a vorbit despre decizia pe care a luat-o împreună cu soția sa, dar și fiica lor.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL

Fiica artistului va merge la școală în România și dă niște teste speciale pentru a vedea în ce clasă va merge. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani. Cântărețul va locui cu chirie în România, iar soția sa va deschide o școală de dans aici.

CRBL a dezvăluit că deține o pereche de adidași care valorează 17.000 de euro. „Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, a susținut CRBL.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.