Andreea Esca şi-a făcut tatuaj. Ce mesaj a scris vedeta pe corpul ei

0
Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri din România şi pentru multă lume este un model de urmat. Chiar dacă nu se mai află la prima tinereţe, vedeta de 49 de ani reuşeşte să se distreze ca în tinereţe.

Andreea Esca a avut cu adevărat o mini-vacanță pe cinste, dar nu singură, ci alături de câțiva colegi de muncă, cum ar fi Paula Herlo sau Alexandru Dima. Prezentatoarea TV și gașca ei s-au dus la festivalul Neversea.

La vârsta de 49 de ani, prezentatoarea TV dă dovadă de mult stil și nu spune niciodată „nu” distracției. Nici fiica vedetei, Alexia Eram, nu a lipsit de la cele patru zile de distracție. Știrista a cântat la concertele minunate din cadrul festivalului, s-a îmbrăcat tinerește și s-a bucurat din plin de viață. Ea a purtat bluze lari colorate, rochițe de plajă, ochelari de soare care mai de care și chiar o perucă de culoare roz.

Pe lângă toate aceste lucruri, Andreea Esca și-a făcut și un tatuaj pe spate, în parte de sus, cu mesajul „Te iubesc”, urmat de o inimioară.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca a mărturisit că își îngrijește foarte bine pielea și a dezvăluit și care este secretul ei. Prezentatoarea TV ține cont mereu ca în fiecare seară să se demachieze. Ea nu se pune niciodată să doarmă dacă este machiată și are foarte mare grijă de tenul ei. De asemenea, vedeta a precizat că mereu are grijă să folosească o cremă de contur de ochi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.