Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice! N-o mai recunoști – FOTO

0
Elena Băsescu

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, a ajuns de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice.

De ceva vreme figura fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, nu a mai fost văzută în public. Asta până de curând, când au reînceput să apară imagini cu fiica cea mică a fostului președinte. Din păcate, fanii au fost, cel puțin, uimiți, de modul cum arată. Aceștia au putut să vadă o Elena Băsescu, transformată total la față. Transformările vin și ca urmare a numeroaselor intervenții estetice.

În ultimele imagini făcute publice de Click!, Elena Băsescu apare transformată total de intervențiile estetice. Fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic.

Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate. Unele voci avizate afirmă că Eba ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine.

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.