Bărbatul „ideal” şi femeia „ideală”, creaţi de un program AI. Cum arată

0

Inteligenţa Artificială rescrie standardele de frumuseţe. Un program a produs poze cu bărbatul ideal şi femeia ideală, pe baza datelor din rețelele sociale și a rezultatelor de pe internet. 

Un grup de conștientizare a tulburărilor de alimentație avertizează că rezultatele sunt „în mare măsură nerealiste” – adăugând că colecția de imagini inspirate de rețelele sociale a AI este „mult mai încărcată sexual” decât cele bazate pe tot ce a găsit pe World Wide Web.

Se spune că imaginile femeilor au tendința de a avea o tendință spre părul blond, ochii căprui și pielea măslinie – în timp ce pentru bărbați, a existat o părtinire către părul brunet, ochii căprui și pielea măslinie.

Imagine

De asemenea, a constatat că colecția AI de imagini inspirate de rețelele sociale erau „mult mai încărcate sexual” decât cele bazate pe tot ce a găsit pe World Wide Web.

De asemenea, studiul a arătat că există o oarecare variație între preferințele corporale pentru bărbați și femei.

Imaginile generate de corpul feminin „perfect” conform rețelelor de socializare în 2023 au prezentat femei bronzate și cu aspect caucazian, cu siluete subțiri și talie mică.

Pentru femei, 37% dintre imaginile generate de AI includeau păr blond, în timp ce 53% dintre imagini includeau femei cu pielea măslinie.

Imaginile corpului masculin „perfect” au prezentat bărbați musculoși, purtând tricouri strâmte.

Imaginile au fost create folosind generatoarele de imagini AI Dall-E 2, Stable Diffusion și Midjourney.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.