Balenciaga a lansat cizmele cu iluzie optică, iar prețul este șocant de mare

0

Balenciaga șochează din nou! Brandul francez de lux a lansat cizmele cu iluzie optică, iar internauții s-au împărțit în două tabere. 

Balenciaga a descris cizmele înalte „Illusion High Boots”, în valoare de 2.470 de dolari, ca fiind „piesa de rezistență” a colecției de toamnă-iarnă.

Încălțămintea este „modelată” pentru a semăna cu jumătatea inferioară a unui picior uman, cu o șosetă albă Louis Vuitton și un pantof cu toc înalt negru, și se vinde în două nuanțe diferite de piele.

Cizmele virale sunt pictate manual pentru a crea iluzia unei șosete cu nervuri purtate în interiorul unui pantof negru, potrivit site-ului LV.

Unii le consideră „înfiorătoare”, în timp ce alții sunt de părere că „aceia care nu știu nimic despre modă ar trebui să se abțină de la comentarii”.

„Trebuie să fie o glumă!”, „Ai dat bani pe așa ceva?”, „Unii oameni chiar nu știu ce să facă cu banii”, „Arată înfiorător!”, „ Asta e dovada că nu contează cât de ridicol este sau arată produsul, dar dacă este un brand de lux care l-a făcut, oamenii îl vor cumpăra”, „Cu banii ăștia aș putea să plătesc facturile la casă cel puțin jumătate de an”, sunt câteva dintre comentariile care circulă pe rețelele de socializare.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.