Cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Numele surprinzătoare alese de Antena 1

0

S-au aflat numele celor patru bucătari care vor alcătui noul juriu în sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”, înlocuindu-i astfel pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. 

Conform paginii de instagram Viperele Vesele, cei patru bucătari aleși de Antena 1 pentru sezonul 13 sunt Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner: „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”.

Acești profesioniști în arta culinară vor aduce o nouă perspectivă în competiție și vor încânta publicul cu experiența și creativitatea lor. Decizia de a aduce înlocuitori pentru juriul anterior a fost rapidă, iar Antena 1 pare decisă să mențină în continuare nivelul ridicat de divertisment și competiție în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost dați în judecată de Antena 1, după ce au refuzat să participe la filmările pentru sezonul 13, încălcând astfel contractele existente. Procesul legal este în desfășurare, iar situația a stârnit interesul publicului față de culisele acestei producții de succes.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.