Familia regală britanică a publicat fotografiile de Crăciun

0

Membrii Familiei Regale au prezentat imaginile cardurilor cu fotografiile oficiale de Crăciun, oferind publicului o privire emoționantă în viața regală în această perioadă festivă. Regele Charles al III-lea a ales o imagine din ziua încoronării sale din acest an pentru cardul său de Crăciun, arată BBC.

Regele și Regina Camilla au distribuit o fotografie în care poartă robele și coroanele în Sala Tronului de la Palatul Buckingham, pe 6 mai.

În schimb, Prințul și Prințesa de Wales au ales o fotografie clasică, alb-negru, a familiei lor. Familia este surprinsă aranjată în jurul Prințesei Charlotte, aflată pe un scaun. Toți poartă cămăși albe, iar Catherine, Prințesa de Wales, și fiica Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prințul de Wales poartă pantaloni negri, împreună cu fiii săi, Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Imagine

Fotografia a fost realizată de fotograful britanic Josh Shinner, cunoscut pentru portretele sale ale unor personalități precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Cardul de Crăciun al Regelui Charles al III-lea și Reginei Camilla a fost capturat de fotograful Hugo Burnand. Imaginile îi prezintă pe cei doi în picioare, cu Regele Charles purtând Coroana de Stat Imperială și Regina Camilla purtând Coroana Reginei Maria.

Imagine

Îmbrăcați în mantia de încoronare, confecționată din catifea de mătase mov și brodată cu aur, purtată și de Regele George al VI-lea în 1937, cuplul regal a fost încoronat la Westminster Abbey în acest an, într-o ceremonie care a adunat 100 de șefi de stat, regi și regine din întreaga lume, celebrități și familia și prietenii cuplului regal.

În mod tradițional, membrii importanți ai familiei regale prezintă imagini oficiale de sărbători pentru cardurile de Crăciun, trimise apoi prietenilor, familiei și colegilor.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.