Am băut apă pe stomacul gol timp de o lună și iată ce s-a întâmplat!

0
apa

Într-o zi, sătulă să mă simt obosită în mod constant, m-am întrebat „Ce fac japonezele pentru a avea o piele de porțelan impecabil și o siluetă subțire și tonifiată?” După ce am făcut puțină cercetare, am descoperit un ritual japonez care presupune să bei apă pe stomacul gol imediat după ce te trezești în fiecare dimineață.

Potrivit numeroaselor studii, această practică simplă oferă rezultate pozitive cu. Am decis să-l încerc și astăzi aș dori să împărtășesc experiența mea cu cititorii Tabu. Nu mai știam ce să fac ca să mă simt mai energică. Pielea și părul meu păreau lipsite de strălucire, iar corpul îmi trimitea semnale că nu funcționează bine. Medicii îmi prescriau adesea suplimente alimentare. Rezultatele experimentului au fost pur și simplu uimitoare!

1. Am început să mă simt mai fresh, mai sănătoasă. La câteva zile după ce am început să beau apă dimineața, am început să mă simt mai ușoară. Simțeam că organismul meu se detoxifiază mai ușor.

2. Metabolismul meu s-a îmbunătățit. Această practică a făcut dieta mea mai tolerabilă. Nu mai simțeam foamea care mă deranja în fiecare oră. Nevoia de a mânca gustări între mese a dispărut și am avut mai multă energie.

3. M-a ajutat să slăbesc. Pe lângă faptul că mă simt mai puțin înfometată, digestia mea a încetat să mai fie lentă și grea. Și a avea mai multă energie m-a motivat să fac mai mult exerciții fizice.

4. Am scăpat de arsurile la stomac. Din când în când am suferit de indigestie și de reflux gastrofaringian. Dar după ce am început să beau apă în fiecare dimineață, această problemă a dispărut și nu am mai simțit acel disconfort oribil după fiecare masă.

5. Aspectul pielii mele s-a îmbunătățit. De când am început terapia cu apă, ridurile de pe față s-au diminuat și acum pielea mea arată sănătoasă, strălucitoare.

6. Părul meu a început să arate mai bine. Părul meu era atât de fragil încât de obicei trebuia să-l tund de două ori pe lună. Obiceiul cu apa nu numai că a dus la creșterea sănătoasă a părului, dar l-a și făcut să arate incredibil de strălucitor!

7. Am încetat să am infecții ale tractului urinar. Tratamentul cu apă a rezolvat această problemă mai bine decât ar fi făcut-o orice antibiotic. În acest moment, nu mă mai deranjează nicio senzație de arsură dureroasă.

8. Nu am fost bolnavă de mult timp. Acest ritual simplu mi-a îmbunătățit cu adevărat sistemul imunitar. Să beau apă pe stomacul gol m-a ajutat să fac față bolilor fără a fi nevoie să apelez la medicamente.

Cum pot obține cele mai multe beneficii bând apă dimineața?

Urmează această metodă pentru a te simți plin de energie pe tot parcursul zilei:

Bea patru pahare de apă imediat după trezire, înainte de a te spăla pe dinți și pe stomacul gol. Dacă ți se pare dificil să începi cu patru pahare, începe cu unul și crește treptat cantitatea.
Nu mânca nimic în următoarele 45 de minute.
După 45 de minute poți mânca și bea în mod normal.
Nu mânca și nu bea nimic timp de 2 ore după micul dejun, prânz și cină.

Când mă pot aștepta la rezultate?

Pacienții cu diabet sau hipertensiune arterială: după 30 de zile.
Pacienții cu constipație și gastrită: după 10 zile.
Pacienții cu TBC: după 90 de zile.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.