Brooke Shields, topless la 56 de ani. Fotografii neretușate!

0
Brooke Shields

Brooke Shields, în vârstă de 56 de ani, a pozat topless pentru campania de primăvară 2022 a mărcii Jordache. Fotografiile sunt neretușate, a spus actrița revistei People, și au fost realizate de artistul Cass Bird.

Modelul e convinsă că femeile de orice vârstă își pot îmbrățișa sexualitatea.

„Știam că Cass (Bird) se va descurca bine și, de asemenea, știam că nu ar fi exploatat deloc”, a spus Shields. „Există ceva în a-ți îmbrățișa sexualitatea la această vârstă, care este potrivit pentru locul în care ne aflăm astăzi.”

Shields a mai spus că și-a îmbunătățit rutina de exerciții, care includea antrenamente de la 5 dimineața cu antrenorul ei, în pregătirea pentru filmare. „L-am împins la limită”, a spus ea. „Ego-ul meu a ajutat! M-am gândit: „Dacă faci aceste poze și nu ești mulțumit de ceea ce vezi, vei fi dur cu tine însuți”.

Potrivit actriței, ea a apărut ultima oară într-o campanie pentru piese din denim când avea 15 ani. Modelul a apărut în reclame controversate pentru blugii Calvin Klein la sfârșitul anilor 1980.

„Îmi place mai mult acum”, a spus Shields pentru People, comparând experiența ei de a prezenta blugi cu cea din adolescență. Ea a adăugat că pentru ea este „important” să „lupte cu retușurile”. „A fost important pentru mine să văd că acesta este corpul meu în vârstă de 56 de ani”, a spus ea. „Întotdeauna îmi spun: „Ar fi bine să fii sincer”. Și am făcut-o.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.