Anamaria Prodan, o nouă intervenție estetică la nivelul feței

0
anamaria prodan

Anamaria Prodan a optat recent pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Impresara și-a micropigmentat sprâncenele.

Este vorba despre un proces simplu de introducere a unui pigment în stratul superficial al pielii. Rezultatul este un machiaj semipermanent menit să ofere chipului armonie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de One Beauty Clinic (@onebeautyclinic)

„Micropigmentare Powder Effect pentru frumoasa Anamaria Prodan!!! ❤️ Suntem recunoscători că ne-a ales să avem grijă de sprâncenele ei și îi mulțumim pentru încredere! Fotografia este realizată imediat după procedură, când sprâncenele sunt inflamate și intense. După vindecare, acestea vor avea un aspect mult mai natural! 🤩”, a scris salonul în mediul online.

„Suntem acasă la Anamaria Prodan, unde tocmai am făcut retușul sprâncenelor, pentru că era necesar. Ele se vor vindeca și atunci vor arăta mult mai natural. Așteptăm 10 zile și revenim cu rezultatul după vindecare”, a mai declarat tânăra care s-a ocupat de procedură. „Sunt superbe! Îmi plac la nebunie. De trei minute am terminat și arată superb!”, a completat Anamaria.

După acest artificiu realizat, impresara are efectiv înfățișarea schimbată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.