Smiley, desființat pentru scenele intime cu Gina Pistol! Cum a reacționat artistul

0
smiley

Noul videoclip al lui Smiley conține mai multe secvențe erotice. Poate prea explicite, cred unii fani. Artistul apare alături de iubita sa Gina Pistol, cu care se sărută pasional în public. Ulterior, scena se mută în dormitor!

Teaser-ul postat de cântăreț pe rețelele de socializare a împărțit fanii în două tabere. Dacă unii l-au lăudat, pentru alții întreaga scenă a fost puțin cam prea mult. După lansarea scurtului clip, care a stârnit un val de reacții și comentarii, Smiley a glumit pe marginea subiectului.

„Mi-a fost foarte dificil să filmez acest clip…Totul a plecat de la raionul de congelate, Gina s-a aplecat după o pungă de spanac și…. continuarea e in linkul din BIO”, și-a promovat Smiley noua piesă.

 

Amuzat, dar și deranjat de unele dintre mesajele primite de la internauți, Smiley a oferit un răspuns pe pagina personală de Instagram. Artistul a explicat, într-o notă sarcastică, faptul că imaginile au fost filmate doar pentru promovarea clipului și, în realitate, nu au loc astfel de scene în casa sa. Mai mult decât atât, a intervenit și Gina Pistol care a adăugat că nu sfătuiește pe nimeni să procedeze așa cum au făcut ei în teaser-ul celei mai noi piese.

Cea mai recentă piesă a lui Smiley – Mi-aduc aminte – fac parte din serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire. Piesa lansată joi seară este al patrulea episod.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.