Zodiile care vor să pară dure, dar sunt extrem de vulnerabile în interior

0

Pe cât de firavi sunt la interior, pe atât de duri doresc să pară la exterior, puternici, își ascund sentimentele și emoțiile în spatele unei măști bine conturate care îi păcălesc până și pe cei mai buni psihologi. Vom afla împreună care sunt cele șase zodii ai căror nativi își ascund caracterul moale în spatele unei măști tari.

Berbec

Reprezentanți al elementului foc, Berbecii sunt ceea ce am putea numi masculii Alfa ai zodiacului. Berbecului îi place să fie un lider înnăscut al oricărui grup din care face parte, fiind și primul semn zodiacal din astrologie. Berbecul este ca o prăjiturică moale la interior și crocantă la exterior. Nativii sunt suficient de puternici pentru a depăși obstacolele, dar pot fi deopotrivă sensibili, romantici și emotivi.

Capricorn

Capricornii își acoperă slăbiciunile cu o mască pe care o poartă aproape permnent. Deși par persoane brave care înfruntă dificultățile vieții fără a se conecta prea mult la sentimente, Capricornii au trăiri foarte intense. Așa că, în timp ce nativii par greu de impresionat și duri la exterior, au de fapt o inimă mare, sunt empatici, blânzi și cei mai buni prieteni pe care îi poți avea.

Leu

Leului îi place în primul rând să fie în centrul atenției, este o zodie care are nevoie de admirație, laude, dar deopotrivă este foarte generos cu sentimentele sale și în intimitate poate fi asemenea unui iepuraș cu blănița moale și foarte sperios. Leul nu se dă de gol atunci când are o zi proastă, când trece printr-o perioadă dificilă, nu își arată slăbiciunile și sentimentele adevărate, ci pare că poate înfrunta orice. Desigur că reprezentanții elementului foc sunt capabili să înfrunte chiar și cele mai mari obstacole din viața lor, dar de fapt în sufletul lor există un tumult de sentimente, un amalgam de emoții, o adevărată tornadă de trăiri.

Taur

Taurii nu prea își exprimă emoțiile, cel puțin din punct de vedere vizual. Nu prea poți să îți dai seama atunci când un Taur este îngrijorat, supărat, obosit pentru că arată aceeași față, putând să își țină sub control emoțiile foarte bine. Dacă a fost rănit până la adâncul sufletului, Taurul nu arată niciodată acest lucru, fiind un semn de pământ tare ca piatra, dar în interiorul lui se petrec mai multe lucruri decât ai putea crede. Taurii sunt indivizi foarte romantici care se dovedesc a fi loiali persoanei iubite, care iubesc copiii și sunt prieteni de încredere, chiar dacă toate acestea se ascund sub o mască a durității.

Scorpion

Învăluit într-o aură de misticism, Scorpionul nu prea lasă la exterior să se vadă ce se petrece la interior. Scorpionii par a fi greu de mulțumit, foarte reci, lipsiți de sentimente și de scrupule, dar odată ce îi vei cunoaște mai bine pe nativi, vei ști că aceasta este doar o mască pe care și-o dau jos îndată ce se simt confortabil în prezența unei persoane. Scorpionii sunt printre cei mai sinceri nativi care îi sprijină pe cei dragi necondiționat.

Fecioara

Dacă ai întâlnit cel puțin o dată în viață o Fecioară, ți-ai putut da seama că trăsăturile feței sunt atât de serioase încât nu poți să îți dai seama ce se petrece cu adevărat în viața nativului. Este greu să citești pe chipul unei Fecioare trăiri, opinii, sentimente și cu siguranță nu este genul de persoană care își împărtășește problemele tuturor. Cu toate acestea, reprezentanții acestui semn zodiacal sunt mai blânzi și mai iubitori decât ai putea crede. Fecioarele își sprijină necondiționat persoanele dragi, căutând armonia în relații și sprijiindu-i pe cei care chiar au nevoie de o mână de ajutor, făcându-și griji pentru ei și căutând soluții să îi ajute.

Cu alte cuvinte, jumătate dintre nativii zodiacului poartă o mască în timp ce cealaltă jumătate dintre nativi își arată adevărata personalitate, sentimentele și trăirile fără rețineri. Masca pe care nativii și-o pun și cu greu o dau jos este doar un mod de a se proteja pentru a le fi rănite sentimentele și pentru a nu le fi descoperite vulnerabilitățile.

sursa

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.