Zodiile care se tem să mai iubească din nou

0

 

Despărțirile sunt foarte greu de acceptat, mai ales dacă relația a implicat multă muncă. Patru semne zodiacale au reacții neașteptate în cazul unei despărțiri, a unei rupturi de relație, până în punctul în care se tem să iubească din nou și nu mai vor să investească în sentimente în alte persoane. 

 

Rac

Reprezentant al elementului apă, Racul este sensibilul zodiacului, nativul care își dorește cel mai mult pe lumea aceasta un partener sigur stabil, loial și de încredere lângă el. Racul tânjește după dragoste, afecțiune, după un cămin și o căsnicie invidiată de toată lumea. Din păcate, în momentul în care Racul este dezamăgit, trădat, umilit, înșelat, foarte greu își va reveni de după o despărțire și se va teme să mai iubească din nou o altă persoană. Racul va evita să investească sentimente pentru a nu fi rănit și a doua oară. Nativul nu își dorește să întâlnească persoane noi imediat după despărție, pentru că se teme că va fi mințit și trădat. Cu greu va oferi o șansă unei persoane care are cele mai bune intenții. După orice eșec în dragoste, nativii acestei zodii de apă vor sta singuri foarte mult timp până vor găsi persoana ideală, potrivit collective.world.

Gemeni

Prin natura lor duală, jucăușă și foarte comunicativă, Gemenii au și o latură mai emotivă. Un Geamăn niciodată nu își va oferi sufletul pe tavă după ce a fost înșelat, trădat sau părăsit. Își va crea un soi de scut în jurul lui care să îl ferească de potențiale eșecuri viitoare. Nu își va mai oferi inima pe deplin următoarei persoane care va veni în viața lui după ce sufletul i-a fost sfărâmat în mii de bucățele după o despărțire dureroasă. Practic, Gemenii nu mai doresc să își asume riscuri după o relație eșuată.

Leu

Mereu în centru atenției și puternic în tot ceea ce face, Leul suportă foarte greu o despărțire. Atunci când îi este rănit egoul, Leul se va simți nu numai trădat, ci și umilit. O bună perioadă de timp, nativul, reprezentant al elementului foc, nici nu-și va mai dori să mă iasă la întâlniri până când va apărea o persoană care chiar se merite atenția lui.

Vărsător

După o relație în care a investit atât de mult efort și sentimente, Vărsătorul se simte pur și simplu epuizat și nu mai vrea să mai treacă prin asemenea trăiri niciodată. Vărsătorul se regenerează destul de ușor și se reface după o relație eșuată, într-o perioadă relativ scurtă de timp, dar până atunci prefer să se bucure de singurătate și de hobby-urile sale. O bună bucată de timp, Vărsătorul nici nu vrea va mai vrea să mai audă de dragoste, nici măcar de relații pasagere și se va simți bine în singurătatea lui.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.