Zodiile care iartă mereu atunci când sunt înșelate

0
zodie

Cât de iertător ești poate fi determinat de diferiți factori, cum ar fi experiențele trecute, situația specifică cu care te confrunți, cât de multă empatie ai și chiar semnul tău zodiacal. În astrologie, unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru că sunt mult mai iertătoare decât altele. Potrivit astrologilor, cele mai iertătoare semne zodiacale au câteva trăsături cheie în comun.

„Unele semne sunt pur și simplu mai pline de compasiune din natură, în timp ce altele au un simț al dreptății mai puternic și cred că toată lumea merită o a doua șansă”, a spus astrologul Sofia Celestino pentru Bustle. „Dar un fir comun între toate semnele iertătoare este că ei tind să fie mai pozitivi și optimiști în viziunea lor asupra vieții, ceea ce îi face să ierte mai rapid și să treacă mai departe de orice experiență negativă.”

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este un semn cardinal de apă. Racii sunt întotdeauna dispuși să ierte pentru că îi prețuiesc pe ceilalți în detrimentul propriului ego. Cu toate acestea, se aplică mai ales celor care sunt cei mai apropiați de ei. De obicei, unui Rac ia ceva timp pentru a-i lăsa pe alții să intre în cercul lor interior. Odată ce intri, există șanse mari să rămâi acolo toată viața. Raciii pot ierta din cele mai stupide motive și vor accepta întotdeauna scuze autentice.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța blândă este reprezentată de cântar și este semnul echilibrului și al dreptății. Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că această zodie este una dintre cele mai iertătoare din zodiac. Balanțele sunt pline de compasiune și corectitudine și cred că toată lumea merită o a doua șansă. Dacă i-ai greșit unei Balanțe, te va ierta atâta timp cât arăți remușcări sincere și vei lua măsuri pentru a îndrepta lucrurile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este un semn de foc iubitor de distracție, care nu are niciun interes să păstreze ranchiună. Caută întotdeauna ce e mai bun în alții și crede cu adevărat că toată lumea este capabilă de schimbare. Este foarte optimist, are un mare simț al umorului și nu-i place să fie împovărat de nimic, inclusiv de negativitate.

Săgetătorii sunt, de asemenea, cei care rezolvă problemele din grupul lor de prieteni. De fapt, „ei cred că rezolvarea problemelor lumii este datoria lor”. Din această cauză, ei tind să-și țină inimile deschise în orice moment. Dacă îți ceri scuze, te vor ierta imediat. Vor fi mereu acolo pentru tine, chiar dacă nu vrei să o facă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt cel mai iertător semn zodiacal dintre toți. E un semn de apă extrem de sensibil care vede viața prin ochelari de culoare trandafirie. Ei cred că toată lumea este în mod inerent bun, așa că merită iertare și o a doua șansă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.