Zodiile care fug întotdeauna de propriile probleme

0

În timp ce anumite persoane nu stau deloc pe gânduri când în viața lor intervine o problemă și fac tot ce pot să o rezolve, altele preferă să o ignore, să-și creeze iluzia că totul este în regulă. Te-ai gândit până acum la faptul că și astrele influențează modul în care ne raportăm la diverse probleme ce apar în calea noastră? 

Berbec

Înainte să se angajeze în rezolvarea unei probleme, un Berbec preferă ca mai întâi să o examineze. Firea sa pasională și tendința de a fi impulsiv și de a se plictisi repede nu îi îngăduie să realizeze acest demers pe îndelete, de aceea, de multe ori, preferă să nu mai piardă timpul și ia o decizie radicală. Astfel, în loc să se apuce să-și rezolve propriile probleme, alege să le abandoneze, să se distanțeze de tot ceea ce crede că îi este nociv.

De pildă, în cazul în care intervin probleme într-una dintre relațiile sale, nu este dispus să-și ia răgazul necesar pentru a analiza lucrurile, pentru a salva relația, ci o ia la fugă. Nu are nevoie de explicații și de sfaturi, fiind convins că îi este cel mai bine să-și vadă de propriul drum. Chiar dacă o asemenea abordare a problemelor nu este binevenită, Berbecii știu că, pentru binele lor, este ideal să nu le mai accepte în preajma lor pe acele persoane care i-au făcut să sufere.

Balanță

Unul dintre motivele care determină o Balanță să fugă de propriile probleme este acesta: vrea să se simtă în largul său, să se bucure de o stare de bine, gândindu-se că există întotdeauna ceva mai bun de făcut decât să se streseze pentru lucruri care, brusc, pot scăpa de sub control și pot crea oricum dificultăți.

În același timp, Balanțele au tendința de a fugi de propriile probleme întrucât nu suportă confruntările, conflictele. Mai ales când vine vorba despre persoanele la care țin, aleg adesea să se abțină și să creeze impresia că nu s-a întâmplat nimic grav. Situația le poate fi defavorabilă în cazul în care problemele respective se agravează și, până la urmă, nu mai au cum să le ignore. Pentru a evita să se ajungă aici, o Balanță are nevoie să învețe să comunice mai deschis cu ceilalți și să-și exprime clar dorințele și nevoile.

Săgetător

Reprezentanții acestei zodii de foc nu sunt dispuși să-și rezolve propriile probleme deoarece sunt mult mai preocupați să se bucure de ceea ce au, să călătorească, să pornească în noi aventuri. În general, Săgetătorii consideră că nu merită să piardă timpul purtând discuții sau aducând argumente, ci sunt de părere că trebuie să-și vadă de viața lor și să-i ignore pe cei care le pot face rău. 

La fel ca în cazul Balanței, și Săgetătorului îi prinde bine ca, treptat, să sesizeze diferența între problemele minore și cele care pot deveni majore, ținând cont și de faptul că un conflict nu poate fi evitat la infinit și că problemele pot prinde „rădăcini” când se așteaptă mai puțin. 

Vărsător

Nu este niciodată încântat să-și înfrunte problemele și din acest motiv alege adesea să fugă de ele și chiar să-și creeze iluzia că nu există. În special când problemele respective stau în calea muncii sale, Vărsătorul face tot ce poate pentru a-și găsi altceva la care să lucreze, spre exemplu un proiect mai simplu și mai captivant. Nu ia în calcul faptul că acele probleme se pot întoarce, la un moment dat, împotriva lui și încearcă să-și distragă atenția de la ele. De fapt, speră că timpul va lucra în favoarea sa și că totul se va rezolva de la sine, fără să fie nevoie de o implicare specială.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.