Zece moduri superbe de a-ți lega eșarfa – FOTO

0
esarfa

Eșarfele sunt un accesoriu indispensabil dacă vrei să-ți schimbi rapid imaginea. De la o bentiţă colorată până la un turban cu aer glam, dintr-o eşarfă banală poţi face orice accesoriu pe care ţi l-ai dori pentru a-ţi împodobi coafura și pentru a-ți îmbunătăți aspectul.

Iată câteva moduri diferite de a lega o eşarfă, toate la fel de frumoase şi de originale.

Stil african

Înainte de a începe să-ți legi eșarfa, leagă-ți părul într-un coc. Apoi înfășoară eșarfa în jurul capului, astfel încât nodul să fie în față. Acum tot ce trebuie să faci este să bagi capetele libere în interiorul eșarfei.

Bentiță

Aceasta este o opțiune universală care se va potrivi majorității doamnelor. Aranjează eșarfa într-o fâșie lată și leag-o în spatele capului. Arată și mai bine dacă porți o coafură specifică anilor 60 cu părul legat într-un coc în vârful capului.

Nod în față

Coafurile în combinație cu o eșarfă arată foarte elegant, mai ales când accesoriul este legat într-un mic nod în față.

Fundiță

Legarea eșarfei în felul acesta garantat va atrage toate privirile pe tine; pentru a adăuga efect, alege o eșarfă viu colorat.

Tradițional

Modul tradițional de a purta eșarfa nu este deloc demodat astăzi. Dacă hainele tale sunt mari, mai bine leag-o lejer la gât, iar dacă este una mică, atunci poart-o așa cum făceau femeile în anii ’70.

Stilul pirat

O modalitate ușoară de a-ți lega eșarfa este „stilul pirat”, ca o bandană. Te va proteja de soare în zilele caniculare și va merge magnific cu ochelari de soare.

Stil franțuzesc

A-ți lega eșarfa așa nu este deloc greu. Mai întâi așaz-o pe cap, apoi încrucișează-i capetele libere sub bărbie și leagă-le lejer în spatele gâtului.

Turban

Cel mai simplu mod de a-ți lega eșarfa în felul acesta este să o tratezi ca pe un prosop pe care îl legi după ce ți-ai spălat capul.

Împletitură

Aceasta este o combinație interesantă între un accesoriu și coafura ta. Ar putea fi apoi transformată într-o coafură înaltă sau un coc jos.

În jurul cocului

sursa: TABU
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.