Vlăduța Lupău îi ia fiului ei abia botezat apartament în Dubai

0
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, și-au botezat fiul zilele trecute și au avut sute de invitați. Evenimentul a avut loc la cluj Napoca.

La petrecere de botez au venit aproape 700 de persoane, printre care și vedete, iar suma primită e una uriașă. După botezul grandios al fiului ei, cântăreața a dezvăluit în ce plănuiește să învestească banii, iar achiziția nu este deloc de neglijat.

Artista de muzică populară a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii primiți în urma evenimentului fastuos. Ea și soțul său au de gând să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se poată bucura când va fi mare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinți pentru prima data în luna august a acestui an, atunci când a venit pe lume băiețelul lor. De atunci, viața lor s-a schimbat, iar cei doi fericiți părinți au și început să se gândească la pregătirile pentru ceremonia de creștinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.