Vlăduța Lupău îi ia fiului ei abia botezat apartament în Dubai

0
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, și-au botezat fiul zilele trecute și au avut sute de invitați. Evenimentul a avut loc la cluj Napoca.

La petrecere de botez au venit aproape 700 de persoane, printre care și vedete, iar suma primită e una uriașă. După botezul grandios al fiului ei, cântăreața a dezvăluit în ce plănuiește să învestească banii, iar achiziția nu este deloc de neglijat.

Artista de muzică populară a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii primiți în urma evenimentului fastuos. Ea și soțul său au de gând să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se poată bucura când va fi mare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinți pentru prima data în luna august a acestui an, atunci când a venit pe lume băiețelul lor. De atunci, viața lor s-a schimbat, iar cei doi fericiți părinți au și început să se gândească la pregătirile pentru ceremonia de creștinare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.