Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale. A făcut credit pentru el!

0
liviu varciu

Liviu Vârciu i-a cumpărat fiicei sale cele mari, Carmina, un apartament în București. Tânăra s-a înscris la Facultatea de Jurnalism, iar tatăl ei este cel care a ajutat-o să se mute în Capitală.

Carmina a locuit cu mama ei în Arad, dar a venit timpul ca aceasta să fie mai aproape de celebrul ei tată. Tânăra în vârstă de 20 de ani este mândra proprietară a unui apartament cu două camere pe care Liviu Vârciu i l-a achiziționat.

Atât artistul cât și fiica acestuia au postat pe rețelele de socializare mesaje referitoare la apartamentul Carminei.

„Am mutat copilul”, a spus Vârciu într-un Instastory. Liviu Vârciu a mers în vizită la Carmina, pe care a lăudat-o pentru felul în care și-a amenajat noua casă. „Am ajuns acasă. După o grămadă de ore pe drum, de emoții și tot felul de stări, sunt foarte obosită, dar asta nu mă împiedică din a-mi face de lucru. Am fost așteptată de tata cu un buchet superb de trandafiri. Sunt emoționată pentru că ce este aici este al meu. O să dovedesc că am meritat”, a afirmat Carmina.

Pe contul său de Instagram, prezentatorul a postat un filmuleț cu apartamentul pe care i l-a achiziționat fiicei sale. În imagini este surprinsă și Carmina, iar fericirea de a avea propriul apartament se citește pe chipul acesteia.

„Am mutat copilul. Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei!. Ce frumos ai aranjat! Tu ai făcut? Mamă, ce frumos! Mă așteptaii tu așa frumos, cu flori? Ce copil extraordinar am! Să-l stăpânești sănătos!”, spune Liviu Vârciu în videoclip.

Prezentatorul a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la un credit bancar pentru a-i achiziționa fiicei sale locuința din București.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.