Lidia Buble, cadou macabru de la tatăl ei. Neobişnuitul dar a costat 8.000 lei

0
lidia buble

Este bine știut faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă. Tatăl ei, Viorel Buble, este pastor la biserica penticostală “Emanuel” din Deva, fiind îndrăgit de întreaga comunitate.

Artista a şocat pe toată lumea când a dezvăluit ce cadou neobişnuit a primit de la tatăl său. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Viorel Buble a decis să achiziționeze un loc de veci, care conform site-urilor de specialitate ar fi costat 8.000 de lei.

Potrivit spuselor ei, pământul este destul de scump și greu de obținut, dar nu a fost o problemă pentru Buble senior, care este pastor la Deva.

Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar ceilalţi concurenţi au rămas fără reacţie.

Lidia Buble a mai povestit că tatăl ei o încurajează să înceapă o relație cu un bărbat credincios și cu frică de Dumnezeu.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.