Care e cel mai mare regret al lui Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q

0
Mihai Sturzu

Mihai Sturzu împlinește 43 de ani pe 3 octombrie. Fostul solist al trupei Hi-Q a lăsat deoparte muzica și s-a dedicat unui nou domeniu.

După 18 ani în care a bătut țara în lung și-n lat cu trupa Hi-Q, Mihai Sturzu a intrat în politică, la îndemnul lui Victor Ponta, și a fost parlamentar PSD. Dar a lăsat și politica.

Mihai Sturzu trăiește astăzi pentru o altă pasiune din copilărie: este pilot pentru Wizz Air. „Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile.“, a declarat Mihai Sturzu pentru libertatea.ro.

În urmă cu șase ani, a decis să părăsească și politica, pentru un vis din copilărie: acela de a deveni pilot. Din 2017 este pilot la Wizz Air și a acumulat deja peste 2.500 de ore de zbor.

Într-un interviu pentru Fanatik, Mihai Sturzu, acum în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că a ales să se îndepărteze definitiv din politică și să se dedice visului său din copilărie, care îi aduce numai bucurie.

„E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda, ca la masă cu Hi-Q. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent.”, a mărturisit acesta.

Regretul lui Mihai Sturzu: „Nu aș mai fi perfecționist. Este un bolovan pe care l-am dus în spate de pomană”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.