Viviana Sposub a anunțat că este însărcinată! George Burcea, primele declarații despre sarcină

1
Viviana Sposub

Viviana Sposub a anunțat că este gravidă. Participanta la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț în cadrul unui dialog cu Ilinca Vandici.

Iubita lui George Burcea a răspuns categoric şi n-a lasat loc de interpretări, primind şi felicitările celor aflaţi in platou. „Ești însărcinată?”, întreabă Ilinca Vandici. „Da!”, răspunde Viviana. „Felicitări!”, adaugă Ilinca. „Mulțumesc!”, încheie Viviana. Ulterior, Tibi Clenci, unul dintre jurații competiției, întreabă: „Se întâmplă pe bune sau?”, de această dată răspunsul fiind dat de Ilinca: „Daaa!”.

În urma informațiilor apărute în presă, actorul a declarat pentru Click!: „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”.

Prezentatoarea TV formează din august 2021 un cuplu cu actorul George Burcea. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”. George are două fiice din fosta căsnicie cu Andreea Bălan (37 de ani).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.