Veste tristă despre Celine Dion. Artista nu mai poate urca pe scenă, a anulat toate concertele

0
Celine Dion

Céline Dion își amână toate concertele din Europa din cauza problemelor de sănătate. Cântăreața din Quebec, în vârstă de 54 de ani, suferă de „spasme musculare”. Este a doua oară când își amână turneul european.

Celine Dion nu va mai putea să se întoarcă pe scenă multă vreme. Cântăreața, aflată în stare de slăbiciune de câteva luni, a distribuit un videoclip pe rețelele sale de socializare pentru a împărtăși fanilor veștile proaste.

„Ei bine, da, iată-ne din nou”, a început vedeta, stând în sufrageria ei și îmbrăcată într-o ținută neagră sobră. Invocându-și starea de sănătate – Celine Dion suferă de „spasme musculare” – ea a explicat că trebuie să anuleze spectacolele turneului european și „din păcate, altele”.

„Îmi pare atât de rău, mă întristează că trebuie să amân din nou spectacolele. Prima dată, evident a fost din cauza pandemiei și de data aceasta, sănătatea mea este cea care mă obligă să o fac”, a continuat ea.

„Mă simt puţin mai bine, dar mi se întâmplă să am încă spasme”, a explicat starul canadian într-un comunicat publicat în Franţa de reprezentanţii sălii Paris La Défense Arena.

Céline Dion a susţinut primele 52 de concerte ale turneului înainte de pandemie, la începutul lui 2020.

Superstarul a anunţat în ianuarie că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.