Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când toți credeau că petrec la Castelul Bran

0
elon musk

Presa din România a vuit după ce s-a lansat un zvon despre prezența miliardarului Elon Musk la o petrecere la Castelul Bran dedicată miliardarilor, unde ar trebuie să se afle și Angelina Jolie.

Știrea s-a dovedit un fake news, în sensul în care nici Musk și cu atât mai puțin Angelina n-au fost prezenți în România. Confirmarea a venit printr-o fotografie publicată de Daily Mail, în care Angelina apare în Los Angeles, la cumpărături, alături de fiica sa Viviane, în vârstă de 14 ani.

Angelina Jolie a fost plecată din SUA în Pakistan, unde a vizitat zone devastate de inundații, și la revenirea acasă a vrut să petreacă timp alături de copii ei.

De cealaltă parte, Elon Musk, s-ar fi aflat în acest sfârșit de săptămână în New Jersey. Dovada s-ar găsi pe contul de Twitter ElonJet, unde avionul privat al acestuia este monitorizat de un tânăr de 19 ani din Florida. Acesta folosește roboți care prelucrează datele publice de trafic aerian.

Castelul Bran ar fi fost, într-adevăr, închiriat de mai mulți miliardari care și-au dorit o petrecere ferită de ochii lumii, dar nu de Elon Musk, transmite Realitatea Plus.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.