Taylor Swift scrie istorie în clasamentul Billboard

0
Taylor Swift
NEWARK, NEW JERSEY - AUGUST 28: Taylor Swift attends the 2022 MTV VMAs at Prudential Center on August 28, 2022 in Newark, New Jersey. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for MTV/Paramount Global)

Taylor Swift devine primul artist care revendică întregul top 10 în clasamentul Billboard Hot Songs 100.

Artista americană a intrat, luni, în istoria muzicii, devenind primul artist care a acaparat simultan toate cele zece locuri din topul melodiilor din SUA, după lansarea albumului său “Midnights”.

Billboard a raportat luni că Swift l-a depășit pe Drake, care deținea recordul anterior cu nouă dintre primele 10 locuri timp de o săptămână în septembrie 2021, potrivit The Guardian.

„10 din 10 din Hot 100??? Pe al 10-lea album al meu??? I AM IN SHAMBLES”, a scris vedeta pop în vârstă de 32 de ani.

Noul album a apărut pe 21 octombrie, cu o versiune standard de 13 piese, dar și cu o versiune de lux cu șapte piese bonus. A avut una dintre cele mai mari lansări de albume din aproape șapte ani. Billboard a mai raportat că Swift are acum legături cu Barbra Streisand pentru artista feminină cu cele mai multe albume nr. 1.

Taylor Swift se află pe primul loc în toă cu piesa „Anti-Hero”. Artista a stabilit o serie de noi recorduri cu „Midnights”: în prima săptămână de vânzări a fost cel mai vândut album din acest an, aproape dublând numărul precedentului deținător al titlului, Harry’s House, al treilea album solo al lui Harry Styles. Midnights a avut, de asemenea, cele mai mari fluxuri în prima săptămână a anului: 72,5 m, depășind din nou cifrele lui Styles de 53,9 m.

În ziua lansării sale, „Midnights” a doborât recordurile globale Spotify pentru cele mai multe fluxuri ale unui singur album într-o singură zi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.