Afecțiunea de care suferă Gabriela Cristea. Vedeta a ajuns de 3 ori în spital

0
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a ajuns zilele trecute la spital din cauza unor probleme de sănătate, fiind internată de urgenţă. Prezentatoarea TV a povestit abia acum care a fost motivul și care este afecțiunea de care suferă, însă nu a oferit foarte multe detalii.

Fanii Gabrielei Cristea s-au speriat atunci când pe rețelele de socializare a început să circule o poză cu ea stând întinsă pe un pat de spital și foarte slăbită, la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 48 de ani.

Gabriela Cristea suferă de colică renală

Prezentatoarea TV a dezvăluit că a ajuns la spital din cauza colicii renale. Aceasta a spus că este a treia oară în patru luni, așa că este preocupată.

„Da, am fost bolnavă și taaaaare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Aceasta și-a liniștit fanii spunându-le că acum se simte bine și că urmează un tratament cu antibiotice, dar pe care nu îl va mai putea continua mult timp, deoarece va ajunge să fie imună. De asemenea, a mai spus că are nevoie de investigații suplimentare după ce ia o pauză de la tratament, pentru a i se curăța organismul.

„Acum sunt bine, pe tratament încă dar nu mai pot continua așa la nesfârșit pentru că în curând am sa devin imună și la antibiotic. După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am sa merg la investigații suplimentare. Am nevoie sa fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie sa fiu sănătoasă ca să-mi duc proiectele la bun sfârșit.”, a continuat Gabriela Cristea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.