Tunsori cu efect de întinerire pe care se merită să le încerci

0
tunsori

Pe măsură ce îmbătrânim, părul devine vizibil mai subțire și mai slab. Prin urmare, este foarte important ce fel de tunsoare va prefera o femeie adultă în căutarea noului ei look. Mai jos este o selecție de fotografii cu cele mai bune coafuri și tunsori pentru femeile de peste 50 de ani, care te vor ajuta să arăți mai tânără ca niciodată.

Bob cu breton

O tunsoare clasică nemuritoare, care vor face ca femeile să-și uite propria vârstă. Femeile care nu sunt deloc jenate de părul gri natural pot experimenta în siguranță cu nuanțe argintii sau cenușii reale.

Pixie lung și ondulat

Pixie ondulat și lung este „înviorător”. Aceasta este o versiune destul de strălucitoare și extravagantă a tunsorii feminine. Pentru a adăuga un plus de efect, poți folosi ondulatoare, precum și spumă sau gel de păr.

Tunsoare până la umeri

Multor femei le este greu să se despartă de o lungime mare a părului, chiar și la 50 de ani. O tunsoare stratificată de lungime medie va arăta mult mai spectaculos dacă este coafată în valuri.

Tunsoare în scări

În fotografie vedem o tunsoare bob care netezește caracteristicile feței și nu necesită o coafare dificilă. Culoarea castanului închis va oferi părului naturalețe și va aduce întinerirea facială dorită.

Păr lung cu breton tip cortină

O opțiune universală pentru femeile peste 50 de ani care nu doresc să se despartă de părul lung. Această coafură arată simplă și drăguță în același timp, perfectă ca opțiune pentru fiecare zi.

Pixie

O tunsoare pixie la modă este o soluție excelentă pentru femeile active care nu se tem de experimente îndrăznețe. Foarte ușor de coafat. Este perfectă pentru doamnele elegante, cu un tip de față rotundă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.