Florin Chilian, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de când a fost acuzat de violență de fosta iubită, Ana Maria Georgescu

0
Florin Chilian

Florin Chilian a ales să vorbească la 16 ani de când fosta iubită, Ana Maria Georgescu, l-a acuzat de violență. Cântărețul neagă și acum declarațiile făcute de fosta parteneră.

Invitat la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, Florin Chilian a vorbit și despre scandalul care a avut loc în anul 2006, atunci când fosta iubită l-a acuzat de agresiune fizică.

„Este o poveste, nu pot să o spun pe de-a întregul, pentru că nu vreau, n-am făcut-o atunci, nu vreau să o fac nici acum. Dacă eu mă apucam să spun care e adevărul, pot să vă spun doar atât. Există un serial, dar nu interesează pe nimeni, pentru că știrea urâtă e aia – «Chilian bate femei!».

Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?! Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!”, a declarat Florin Chilian.

„Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela, ți-am spus că trebuie să se vorbească. Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău.

De ce? Ca să ies eu bărbatul fatal, imaculat? Nu mă interesează asta. Atâta vreme cât am făcut 20-25 de ani caritate, încercând să-i ajut pe alții, mi-aș fi călcat pe principii, îmi pare rău, știu că sună ca o înjurătură de mamă, dar eu am principii!”, a mai continuat artistul, în cadrul interviului difuzat pe canalul de YouTube.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.