Trucuri pentru a lungi silueta folosind propriile tale haine

0

Nu putem schimba anumite lucruri la aspectul nostru, cum ar fi înălțimea noastră. Dar putem arăta mai înalte și avem stiliști cărora să le mulțumim pentru asta. Chiar și celebritățile folosesc trucuri de modă pe care le vom descrie în continuare.

Să vedem cum poți să arăți o siluetă zveltă și să-ți evidențiezi punctele forte.

  1. Pălăriile creează un efect vizual de înălțime.

Pălăriile devin din ce în ce mai populare, deoarece ajută la protejarea feței de soare. Sunt, de asemenea, aliatul tău perfect pentru a arăta cu câțiva centimetri mai înalte. Atunci când le alegeți, luați în considerare aceste sfaturi:

Nu ar trebui să fie mai late decât umerii;
Culoarea sa nu ar trebui să fie în contrast cu ținuta;
Încercați să le purtați într-un unghi potrivit;
Evitați pălăriile plate sau nivelate.

  1. Hainele largi fac corpul să pară mai lat.

Evitați cu orice preț hainele largi, deoarece dau iluzia unei siluete mai late decât înalte. Atunci când alegeți ținuta pentru zi, purtați haine care să alungească silueta din cap până în picioare. Dacă vreți să vă simțiți comod și să purtați o piesă supradimensionată sau lejeră, puteți să urmați exemplul lui Ashley Graham și să vă evidențiați silueta folosind o curea care definește talia.

  1. Negrul poate fi cel mai bun prieten al tău atunci când este purtat la mărimea potrivită.

Hainele negre vă pot ascunde toate secretele și vă pot evidenția ceea ce doriți să arătați. De asemenea, pot crea un efect dramatic care arată fabulos. Cu toate acestea, țineți cont de mărime atunci când alegeți haine închise la culoare. Dacă sunt prea largi, ținuta va arăta plictisitoare și lipsită de formă. Pentru a scoate în evidență formele frumoase și chiar pentru a alungi silueta, alegeți ceva care se potrivește – nu prea strâmt sau larg.

  1. Topurile decupate și jachetele scurte îți echilibrează proporțiile.

Dacă vrei să adaugi o notă de stil ținutei tale și să arăți în același timp mai înaltă și mai zveltă, cea mai bună cale este prin haine care să-ți pună în valoare silueta. Topurile decupate și jachetele scurte joacă un rol crucial, făcându-ți picioarele să pară mai lungi și partea superioară a corpului mai mică. Dacă nu vrei să-ți arăți burtica, un top cu talie strânsă cu pantaloni cu talie înaltă poate fi o opțiune excelentă. Indiferent de piesa pe care o alegi, scopul ar trebui să fie acela de a evidenția silueta.

  1. Bijuteriile sunt la fel de importante ca și îmbrăcămintea.

În timp ce hainele și pantofii sunt esențiale pentru echilibrarea proporțiilor tale, bijuteriile pot fi o completare excelentă pentru aspectul tău. O modalitate de a te face să pari mai înaltă este să porți coliere lungi și subțiri, care dau iluzia unui gât lung și zvelt și adaugă eleganță oricărui look. Cerceii lungi sunt o altă modalitate de a adăuga câțiva centimetri la înălțimea ta.

Optează pentru cele ușoare, cu forme geometrice variate, cum ar fi triunghiuri, pătrate și dreptunghiuri. Pentru a-ți păstra aspectul delicat și subestimat, nu exagera și încearcă să porți totul împreună deodată.

  1. Pantofii ascuțiți și de culoarea pielii dau aspectul unor picioare zvelte, alungite.

Dacă nu ești în mod natural înaltă precum Kate Middleton, s-ar putea să te bazezi pe tocuri înalte pentru a adăuga acești centimetri de înălțime lipsă. Dar poate nu știi că stilul potrivit de pantofi poate optimiza și mai mult efectul de înălțime. De exemplu, pantofii ascuțiți pot face o diferență în forma picioarelor tale, ceea ce face o mare diferență atunci când încerci să arăți mai înaltă. Chiar și pantofii plați cu vârfuri ascuțite funcționează atunci când nu vrei să porți tocuri.

Un alt sfat de styling este ca nuanța pantofilor să fie cât mai aproape de nuanța naturală a pielii. Acest lucru va da iluzia că picioarele tale sunt mai alungite.

  1. Tonurile întunecate vă pot evidenția cele mai puternice trăsături.

Moda nu se referă doar la potrivirea modelelor; este vorba despre a înțelege cum să completezi corect culorile pentru a-ți scoate în evidență cele mai bune atribute. De exemplu, pantalonii întunecați sau viu colorați arată bine cu o bluză de culoare deschisă, făcându-ți picioarele să pară mai lungi. Această tehnică funcționează și invers – prin combinarea culorilor deschise și închise în articolele de îmbrăcăminte inferioare și superioare, corpul tău poate părea mai alungit.

  1. Fustele scurte și blugii drepți alungesc corpul.

Blugii cu talie înaltă te pot face să arăți înaltă, deoarece se pare că picioarele încep de la talie, scurtând astfel trunchiul și producând un efect de alungire. Pe de altă parte, ar trebui să eviți blugii cu talie joasă, deoarece scurtează forma picioarelor. Experții în stil recomandă blugii cu croială dreaptă, deoarece creează un efect în care linia dreaptă face ca partea inferioară a corpului să pară mai lungă.

Același lucru se întâmplă și cu fustele – purtarea lor la câțiva centimetri deasupra genunchiului creează iluzia de înălțime. De asemenea, subțiază silueta.

  1. Mânecile lungi, mulate, dau un efect vertical siluetei.

Mânecile umflate și-au câștigat locul în dulapul tuturor, deoarece sunt atractive și originale. Cu toate acestea, ele creează linii orizontale pe partea superioară a corpului, care o fac să pară mai lată decât lungă. Pe de altă parte, mânecile ajustate și 3/4 creează un efect vertical, care ajută ochiul să se deplaseze în sus, oferind ținutei o siluetă mai lungă și mai subțire.

  1. Arată pielea cu decolteul potrivit.

Arătând puțină piele ajută la alungirea figurii. Acest lucru este posibil datorită iluziei de spațiu suplimentar. Poți aplica această regulă în zona gâtului și a pieptului purtând cămăși sau tricouri cu decolteu pătrat sau barcă. Și același lucru este valabil și pentru brațele sau picioarele tale – pe lângă faptul că arăți puțin piele, vei emana încredere în tine.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.