Concertul A.S.I.A. de reunire, un eșec total!

0
asia

Trupa A.S.I.A visează la o revenire spectaculoasă în lumea muzicii românești, motiv pentru care fetele au pus au organizat un concert grandios la Sala Palatului, care trebuia să le readucă în lumina reflectoarelor.

Totuși, trupa s-a reunit fără Irina Nicolae, care pentru majoritatea fanilor trupei era un adevărat simbol. Aceasta este una dintre fondatoarele formației.

Irina a dezvăluit într-o postare pe Instagram că și-a cumpărat bilet pentru concertul aniversar, deoarece fetele nu au invitat-o nici măcar în calitate de sepectator.

Se pare că pe ultima sută de metri Irina Nicolae s-a răzgândit, doarece aceasta nu a fost văzută la concert.

Artistele din actuala formulă a trupei – Anca, Sorana, Ianna si Anemona – au bucurat publicul cu unele dintre cele mai cunoscute melodii. Finalul show-ului a fost marcat de confetti și de urcarea pe scenă a copiilor Iannei Novac și Anemonei.

Această reuniune a fost organizată la nu mai puțin de 17 ani de la destrămarea trupei. Totuși lucrurile nu au mers chiar așa cum au sperat fetele, pentru că Sala Palatului a fost pe jumătate goală. Din public au lipsit extrem de multe persoane pe care fetele le așteptau, inclusiv Adrian Ordean, compozitorul care ar fi avut cu ideea formării trupei A.S.I.A. Acesta ar fi lipsit din cauza unor probleme de sănătate.

Cu toate că nu au avut parte de publicul numeros la care au visat, fetele au fost cât se poate de încrezătoare și s-au străduit să ofere un show de neuitat. Fetele au apărut în fața publicului, îmbrăcate integral în roz și pline de viață. Totuși, pe drum au mai apărut și alte probleme, cum ar fi sonorizarea, care nu a fost deloc de partea lor. Pe parcursul concertului se pare ca au existat diverse probleme din acest punct de vedere.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.