Delia dezvăluie tot adevărul despre căsnicia surorii sale și relația cu actualul iubit

0
delia

Delia Matache a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicată sora ei, Oana.

Dacă mama sa, Gina Mtache, și-a spus părerea pe rețelele de socializare despre întreaga situație, mai precis că nu este de acord cu ce se întâmplă și că nu are încredere deloc în Radu, Delia a stat departe de scandal, fără a-și spune părerea.

Totuși, abia recent, cântăreața a vorbit despre scandalul momentului, menționând că își susține sora mai mică, iar în prezent, toată lumea este bine.

„Bine, toată lumea e bine. Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.

Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.” , au fost declarațiile Deliei, pentru Cancan.ro.

Artista ar fi încercat să o facă pe sora ei mai mică să înțeleagă că situația nu este una care îi face cinste și nu este bine ce face, conform unor surse din anturajul celor două, precizează sursa amintită anterior.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.