Cine e femeia cu care Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru

0
catalin cazacu

Cătălin Cazacu a dat-o uitării pe Ramona Olaru și s-a cuplat cu o colegă de la Antena Stars. Prezentatorul încearcă să țină relația discretă, în timp ce noua iubită nu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit după un an de relație, iar prezentatorul de la Antena Stars deja și-a găsit altă iubită. Elisa Alexandra Roman, reporteriță la emisiunea lui Dan Capatos, este noua cucerire a acestuia, anunță gsp.ro.

Recent, cei doi au participat împreună la concertul A.S.I.A, care a avut loc luni seara. Apariția lor nu a rămas neobservată, iar noua relație a prezentatorului TV face furori pe rețelele de socializare.

Chiar dacă Ramona nu a început o nouă legătură amoroasă după despărțirea de Cătălin Cazacu, iată că aceasta nu pare să îi ducă deloc dorul fostului său logodnic, ba chiar mărturisește că se simte mult mai bine singură.

Mai mult decât atât, blondina a avut o reacție destul de tranșantă în ceea ce îl privește pe cel care ar fi trebuit să îi devină soț.

„Nu știu cine e Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită”, a declarat Ramona, pentru FANATIK.

Iar ca să demonstreze că nu a rămas cu resentimente după relația lungă și tumultuoasă pe care a avut-o cu prezentatorul TV, blondina de la matinal i-a transmis și un scurt mesaj acestuia. Vedeta spune că își dorește ca motociclistul să își fi găsit în sfârșit liniștea lângă noua blondină din viața sa.

„Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, a mai spus Ramona Olaru pentru sursa citată anterior.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.