Dolly Parton, de 77 de ani, dezvăluie secretele unui ten fără cusur

0

Dolly Parton are 77 de ani și arată în continuare la fel de strălucitoare și plină de farmec ca întotdeauna. Unii oameni spun că este rutina ei de îngrijire a pielii, în timp ce alții cred că atitudinea ei pozitivă o face să arate atât de proaspătă și tânără.

„Nu am timp să îmbătrânesc”, a glumit odată Parton. Cântăreața country este un exemplu strălucitor al modului de a trăi viața la maximum.

Mizează pe discurile ei demachiante.

Unii dermatologi ne sfătuiesc să nu folosim șervețele demachiante, deoarece multe ingrediente artificiale pe care le conțin ne pot irita pielea și chiar provoca reacții alergice. Cântăreața, totuși, consideră că utilizarea acestor șervețele îi permite pielii să rămână strălucitoare.

„Încerc toate lucrurile noi care apar, dar nu există nimic mai bun decât crema și discurile demachiante pentru ochi. Folosesc acele mici tampoane pentru a-mi curăța fața și îmi lasă suficient ulei mineral pe piele încât să fie un bun hidratant pentru noapte. Am o piele destul de bună, având în vedere vârsta mea și cred că o mare parte din el este ulei mineral”, a spus ea.

Nu neagă că și-a injectat Botox.

Multe vedete încearcă să ascundă faptul că au avut fillere, dar Parton este foarte sinceră cu privire la procedurile cosmetice pe care le-a avut. „Oamenii spun mereu că arăt fericiți, iar eu spun că este Botox. Iluminare bună, machiaj bun și doctori buni, acesta este secretul meu”, a împărtășit ea.

Nu crede că produsele de îngrijire a pielii trebuie să fie scumpe.

Deși o legendă a muzicii country își poate permite produse de lux pentru îngrijirea pielii, ea nu crede că banii pot cumpăra frumusețea. „Nu fac ritualuri mari cu pielea mea sau altceva și nu cred că trebuie să plătești o tonă de bani pentru a avea produse bune. Majoritatea produselor care costă mai puțin sunt la fel de bune și uneori mai bune decât cele care costă o avere. Nu cumpăr pentru faimă. Le cumpăr doar pe cele care funcționează pentru mine”, a spus ea.

Evită să stea la soare prea mult timp.

În timp ce mulți oameni cred că pielea bronzată arată mai bine, expunerea la soare poate cauza de fapt riduri premature și pete de vârstă. Parton crede că pielea ei încă arată bine, deoarece nu a petrecut niciodată mult timp la soare.

„Nu am ieșit niciodată la soare. Nu am aceleași probleme pe care le au femeile de vârsta mea, pentru că nu m-am copt niciodată la soare. Aș fi făcut-o dacă aș fi putut să mă bronzez, dar nu aș putea, așa că acum mă bucur”, a împărtășit ea.

Se trezește devreme.

Să dormi suficient este vital pentru pielea ta, deoarece pielea produce colagen nou atunci când dormi. Dar Parton nu are obiceiul de a dormi prea mult și îi place să-și înceapă ziua foarte devreme.

„Nu am nevoie de mult somn. Mă culc destul de devreme, dar chiar dacă m-am trezit târziu – este un fel de ceas mic în mine care spune „este ora 3!”. Nu am nevoie de atât de mult somn ca alți oameni, asta este un fel de trăsătură a familiei Parton”, a spus ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.