Trucul de machiaj pentru a evita transferul rujului în ridurile fine

0

Rujul tău migrează constant în cutele din jurul gurii? Pentru a pune capăt acestui inconvenient, iată trucul foarte simplu al unui makeup artist profesionist.

A ști să te machiezi la perfecțiune nu mai este doar o chestiune de profesionist! Datorită rețelelor de socializare, nu este neobișnuit să vezi mulți profesioniști în machiaj împărtășindu-și sfaturile de tot felul pentru a ști să se machiezi acasă. 

De la makeup artist-ul vedetă care a făcut furori cu tehnica sa originală pentru a avea un ten perfect până la Huda Kattan, creatoarea brandului Huda Beauty și trucul ei de a ascunde un coș, fiecare are propriile tehnici.

Makeup artistul @frenchtouchofmakeup, cu peste 485.000 de abonați pe contul său TikTok, este cea care împărtășește aproape zilnic sfaturile ei pentru a-și perfecționa rutina de machiaj. De la cum să alegi nuanța potrivită de fond de ten până la cum să-ți netezești pielea, ea explorează toate problemele care pot apărea în timpul etapei de machiaj. De data aceasta, machiajul buzelor este în centrul atenției, într-unul dintre noile ei videoclipuri. Dacă rujul tău tinde să migreze în cutele din jurul gurii, atunci acest truc ar putea fi pentru tine.

Ruj care alunecă în ridurile fine: ce să faci?

Aplicarea rujului și realizarea după câteva ore că s-a strecurat în ridurile fine din jurul gurii este o problemă comună. Dar nu intrați în panică! Este posibil să previi acest efect printr-un simplu gest. Pentru aceasta, make-up artistul recomandă deja să aduci o pensulă extraplată și o pudră compactă .

Apoi, ia puțină pudră pe capătul pensulei, pe care o aplică în jurul gurii. Ideea este de a reproduce efectul de „coacere” , o tehnică de machiaj care permite machiajului să se țină mai bine, împiedicându-l să se miște pe față. Este un mic plus? Repetă această tehnică în jurul sprâncenelor, dacă sunt puțin uleioase în timpul zilei sau dacă produsele pentru sprâncene nu țin bine.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.