DIVORȚ în showbiz! Semnele care au anunțat probleme în mariajul dintre Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu

0

Cea mai recentă despărțire din showbiz-ul românesc este cea dintre Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu.

Prezentatoarea de televiziune a postat sâmbătă, pe Facebook, un mesaj, confirmând zvonurile privind despărțirea de Andrei Neacșu. 

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici, sâmbătă, pe Facebook.

În ultimele luni din relația celor doi au existat câteva evenimente care lăsau de înțeles faptul că ceva s-a întâmplat, notează Click!. Sărbătorile de iarnă au fost, se pare, ultima speranță a cuplului Ilinca Vandici și Andrei Neacșu de a-și reconsolida relația.

Ilinca Vandici a publicat ultimele fotografii împreună cu soțul și fiul lor de Crăciun. A scris în dreptul acelor imagini acest mesaj: „Viața e făcută din clipe… Sunt multe pe care le trăim, sunt multe pe care le pierdem, dar cel mai important este să încercăm mereu să facem fiecare clipă pe care o trăim să merite!”.

Ulterior, Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu au plecat, împreună cu fiul lor, în vacanța de Revelion, în Mexic. Sejurul nu le-a fost, se pare, de bun augur, notează Click!

La câteva săptămâni distanță, prezentatoarea de la Kanal D2 a fost nașă la un botez, însă fără Andrei. Ulterior, într-o altă vacanță, începută în data de 6 mai, Ilinca a călătorit doar împreună cu fiul ei în Dubai.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.