Trucuri de styling pe care nu le poți rata vara asta

0

Pregătește-te să întorci capetele cu aceste sfaturi de modă fără a fi nevoie să mergi vreodată la sală. Indiferent dacă ești minionă sau cu forme, aceste sfaturi te vor ajuta să-ți creezi silueta ideală. 

De la pliuri verticale la pantaloni cu talie înaltă și ținute monocromatice, aceste trucuri de modă te vor face să arăți și să te simți cel mai bine. Așadar, pregătește-te să-ți sporești încrederea în sine și să obții ținuta perfectă cu aceste sfaturi de modă de vară!

Cum să-ți lungești sau să scurtezi ținuta

Imagine

Pentru a prezenta o siluetă frumoasă în ținuta ta de vară, ia în considerare utilizarea monocromului, cu tocuri ascuțite și pliuri verticale. Folosind regula proporției 1/3 — 2/3, găsește o fustă lungă cu pliuri pe verticală și bagă o bluză de aceeași culoare în ea la linia taliei. Împreună cu tocuri, acest lucru va atrage privirea în jos și te va face să pari mai înaltă și mai zveltă.

Dacă preferi să-ți scurtezi corpul, schimbă culoarea bluzei cu una într-o culoare complementară fustei. De asemenea, schimbă tocurile cu vârf ascuțit cu o pereche de pantofi cu vârf rotund. Acest lucru va funcționa perfect pentru a rupe linia verticală a corpului tău, dând iluzia că ești mai scundă și mai lată decât ești în realitate.

Cum să pui în valoare blugii albi

Imagine

Îmbinarea blugilor sau a pantalonilor albi cu culori strălucitoare este perfectă pentru vară, cum ar fi pantofii nudi și un top de culoare deschisă. Acest lucru va crea o ținută care arată bine pusă împreună și sofisticată datorită simplității sale.

Dacă preferi să-ți combini blugii albi cu culori mai închise, atunci echilibrează ținuta mergând pe niște pantofi negri și o centură neagră împreună cu un tricou închis la culoare. Poți echilibra întotdeauna negrul cu o jachetă de culoare neutră.

Cum să arăți mai înaltă și mai suplă

Imagine

Este mult mai măgulitor să-ți bagi tricoul în pantalonii cu talie înaltă decât să-l ai atârnat și să-ți tai corpul în două, făcându-ți aspectul mai scurt. În schimb, optează pentru pantaloni lungi (nu decupați) cu un tricou înfășurat sau mulat, combinați cu o pereche de pantofi ascuțiți sau migdalați pentru a-ți alungi întreaga siluetă.

Pentru a ridica și mai mult aspectul, utilizează o coloană interioară de aceeași culoare și o culoare diferită pe stratul exterior. De exemplu, alege un pantalon negru și un top negru asortat împreună cu o jachetă lungă într-o culoare diferită. Acest lucru va atrage privirea în sus și în jos și va da iluzia că ești mai înaltă și mai suplă.

Cum să-ți faci picioarele să pară mai subțiri sau mai groase

Imagine

Dacă vrei să-ți faci picioarele să pară mai subțiri sub rochie, atunci adaugă o pereche de șosete la ținută, în timp ce lăsându-le afară din ținută va ajuta să-ți faci picioarele să pară mai groase.

Cum să-ți alungești picioarele

Imagine

Este esențial să porți pantaloni pe lungime pentru acest look, asigurându-te că gleznele sunt acoperite. Orice lucru deasupra gleznei va tăia picioarele, făcându-le să pară mai scurte decât sunt de fapt. Combină pantalonii cu un pantof ascuțit care, de asemenea, îți va alungi și mai mult picioarele și te va face să arăți mai înaltă. 

Cum să te îmbraci dacă ai burtică

Imagine

Cu această ținută, totul este să atragi atenția din zona burții, așa că o bluză sau un top cu multe detalii care captează atenția în jurul bustului și umerilor vor face treaba. Evită un tricou tuck sau un bodycon care va atrage atenția asupra stomacului.

Cum să atragi atenția de la șolduri și coapse

Imagine

Dacă dorești s-ți echilibrezi șoldurile, creează o coloană exterioară de aceeași culoare cu o culoare interioară diferită. De exemplu, combină pantalonii verzi cu o jachetă verde și alege un tricou alb pe dedesubt. Acest lucru te va ajuta să adaugi proporție cu tipul de corp și să subțiezi curbele.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.