TREND ALERT | Geanta verii 2022 e din sticlă suflată

0
geanta

Adoptată deja de vedete, această geantă este rezultatul colaborării dintre casa de modă Coperni și studioul de sticlă Heaven.

În luna martie, în timpul Săptămânii Modei, un obiect straniu a fost văzut în mâinile lui Gigi Hadid. O geantă transparentă din sticlă suflată cu mini coarne de diavol apare pe brațele modelului. Geanta „made in France” a fost văzută la prezentarea de modă a mărcii Coperni.

Geanta a fost văzută și la Kylie Jenner, când și-a prezentat noile glosuri ale mărcii sale. Acest lucru spune multe despre potențialul acestei genți de a deveni IT-bag-ul sezonului.

 

Studioul newyorkez Heaven a colaborat cu marca Coperni pentru spectacolul toamnă/iarnă 2022-2023 și a rezultat geanta Swipe. Curbe rotunjite, mânere alungite… Designul său preia codurile celebrului buton „deblocare” al Apple. „Ne-au trimis un mesaj pe Instagram, care s-a transformat într-un apel Zoom și așa s-a născut colaborarea noastră”, explică Peter Dupont și Breanna Box, creatorii studioului de sticlărie Heaven.

Și s-a materializat rapid. „Ne-am petrecut o zi schițând și făcând brainstorming. După două zile de muncă în studio, prototipurile au fost perfecte așa cum erau”, conchide Breanna Box. Geanta este realizată dintr-o singură bucată de sticlă încălzită la peste 1500 de grade.

Geanta Swipe din sticlă suflată pare să redefinească însăși noțiunea de utilitate a unei genți de mână și a cucerit deja inimile multor vedete precum Doja Cat, care a purtat-o ​​într-o variantă sidefată, sau cântăreața Tinashe, care a ales-o într-o variantă colorată cu reflexii rubin la premiile Grammy.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.