Ținuta cu care Kate Middleton a adus un omagiu prințului Philip și lui Lady Di

0
kate middleton

Kate Middleton a fost o apariție spectaculoasă la slujba de comemorare a Prințului Philip, care a avut loc marți, 29 martie, la Westminster Abbey, în Londra.

Ducesa de Cambridge a purtat un outfit sobru, dar extrem de elegant, și nici de data asta nu a uitat să-i aducă un tribut mamei soțului său, Prințesa Diana.

Kate Middleton a fost însoțită de Prințul William și copiii săi mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte. Îmbrăcată într-o creație a stilistei Alessandra Rich, ducesa, care ne-a obișnuit cu un stil colorat în timpul recentului său turneu în Caraibe, a purtat de această dată o nuanță potrivită pentru această ocazie: negru. Ea a fost însă unul dintre singurii invitați la ceremonie care nu a îmbrăcat verde, culoare aleasă de membrii familiei regale britanice pentru a-i aduce un omagiu ducelui de Edinburgh.

Rochia ei elegantă cu buline, un imprimeu cheie al acestui deceniu, a fost asortată cu o pălărie Hat & Co cu boruri largi, împodobită cu pene, și cercei de argint cu o perlă. Detaliu discret: cravata cu buline, a Ducelui de Cambridge și a fiului său, Prințul George, asortate cu ținuta lui Kate Middleton.

Este imposibil să folosești imprimeul cu buline fără să te gândești la Lady Diana. În timpul Royal Ascott, o celebră cursă de cai din Marea Britanie, în 1988, Prințesa de Wales a purtat, de fapt, o rochie asemănătoare cu cea a lui Kate Middleton. Același model, aceeași formă, accesorizat și cu o pălărie și cercei de perle: ducesa de Cambridge părea să se fi inspirat încă o dată de regretata ei soacra.

De ce s-a purtat verde la slujba de comemorare a Prințului Philip

La aproape un an de la moartea Prințului Philip, pe 9 aprilie 2021, o ceremonie comemorativă a reunit membri ai familie regale britanice, marți, 29 martie, la Londra. Pe băncile Westminster Abbey, însă, culoarea doliului – negrul – a devenit rară. Prințesa Anne, ducesa de Cornwall, Regina Letizia a Spaniei și regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii au preferat verdele în locul negrului.

Încălcarea protocolului? Această nuanță ascunde de fapt o semnificație specială: numită și „verde Edinburgh”, nuanța era culoarea Prințului Philip, Duce de Edinburgh. Folosită de personalul său și pentru mașinile sale private, nuanța fusese deja văzută în timpul înmormântării sale, pe Land Rover-ul care i-a purtat sicriul. Un tribut puternic.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.