Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar

0
chris rock

Chris Rock a avut o primă reacție după palma încasată de la Will Smith la Premiile Oscar, pentru glumele făcute la adresa soției acestuia, Jadea Pinkett Smith.

Lovitura a fost subiectul fierbinte al internetului și televiziunilor în ultimele trei zile, dar Rock a rămas vizibil tăcut. Până miercuri seară când comediantul a rupt tăcerea și a abordat subiectul public la un spectacol de stand up din Boston.

Woa, OK!” a exclamat la intrarea pe scena de la Teatrul Wilbur într-un costum alb. Publicul l-a întâmpinat pe comediantul de 57 de ani ca un star rock. chris Rock s-a bucurat de ovații în picioare, timp de aproape două minute, înainte de a se adresa oamenilor: „Yo, lasă-mă să-mi fac numărul!”

După câteva momente suplimentare de aplauze, Rock s-a adresat publicului.

„Cum a fost weekendul tău ?”, a început el, atrăgând un val de râs. „Nu am o grămadă de glume despre ce s-a întâmplat, așa că dacă ai venit să auzi asta, am o emisiune întreagă pe care am scris-o înainte de acest weekend. Încă procesez ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre lucrul acela. Și va fi serios și amuzant.”

Un membru al audienței a scandat apoi „La naiba cu Will Smith!”, dar Rock a ignorat comentariul și și-a început numărul de stand-up de o oră.

„Voi spune niște glume”, a spus el. Biletele pentru viitoarele sale spectacole de comedie ale lui Chris Rock au crescut vertiginos, scrie variety.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here