Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar

0
chris rock

Chris Rock a avut o primă reacție după palma încasată de la Will Smith la Premiile Oscar, pentru glumele făcute la adresa soției acestuia, Jadea Pinkett Smith.

Lovitura a fost subiectul fierbinte al internetului și televiziunilor în ultimele trei zile, dar Rock a rămas vizibil tăcut. Până miercuri seară când comediantul a rupt tăcerea și a abordat subiectul public la un spectacol de stand up din Boston.

Woa, OK!” a exclamat la intrarea pe scena de la Teatrul Wilbur într-un costum alb. Publicul l-a întâmpinat pe comediantul de 57 de ani ca un star rock. chris Rock s-a bucurat de ovații în picioare, timp de aproape două minute, înainte de a se adresa oamenilor: „Yo, lasă-mă să-mi fac numărul!”

După câteva momente suplimentare de aplauze, Rock s-a adresat publicului.

„Cum a fost weekendul tău ?”, a început el, atrăgând un val de râs. „Nu am o grămadă de glume despre ce s-a întâmplat, așa că dacă ai venit să auzi asta, am o emisiune întreagă pe care am scris-o înainte de acest weekend. Încă procesez ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre lucrul acela. Și va fi serios și amuzant.”

Un membru al audienței a scandat apoi „La naiba cu Will Smith!”, dar Rock a ignorat comentariul și și-a început numărul de stand-up de o oră.

„Voi spune niște glume”, a spus el. Biletele pentru viitoarele sale spectacole de comedie ale lui Chris Rock au crescut vertiginos, scrie variety.com.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.