Apel disperat al prietenilor lui Naomi, după moartea ei într-un spital din Germania

0

Cântăreața transgender Naomy a murit pe un pat din spital din Germania, în urma unui AVC, iar apropiaţii se străduiesc să o repatrieze pentru a fi înmormântată acasă.

Naomy urma să împlinească 47 de ani pe data de 25 aprilie. Ea a fost internată într-un spital din Germania, acolo unde a fost internată după ce a suferit un accident vascular-cerebral. După zece zile în care a fost într-o comă profundă, s-a stins din viaţă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Acum, rudele şi prietenii vor să o aducă pe Naomi acasă, în România, pentru a fi înmormântată. Rudele trebuie să meargă în Germania şi să îi repatrieze trupul neînsufleţit, iar asta presupune costuri pe care familia nu şi le permite în acest moment. Astfel, prietenii lui Naomi au lansat un apel disperat pe reţelele de socializare, iar cei care vor să ajute sunt aşteptaţi să doneze.

Apariţiile lui Naomi în spaţiul public din România au generat controverse, iar în urmă cu şase ani artista a decis să se mute în Germania, având o prezenţă discretă în ultimii ani de viaţă.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.