Theo Rose și Anghel Damian au ales cine le va boteza fiul. E o persoană foarte apropiată artistei

0

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți pentru prima dată în curând. Cei doi sunt mai încântați ca niciodată și abia așteaptă să își strângă în brațe copilul. Recent, s-a aflat și cine va fi nașa celui mic, iar mulți dintre urmăritorii vedetei au rămas muți de uimire.

Artista a ales drept părinte spiritual pentru micuțul Sasha o persoană de încredere, tot din industria muzicală.

Este vorba chiar despre sora ei, Raluca Diaconu.

Nu mai este niciun secret faptul că cele două au o relație specială, motiv pentru care Theo a apelat la cea care a susținut-o și a ajutat-o încă din copilărie. Raluca este în culmea fericirii, după cum declară chiar ea și așteaptă cu emoție momentul în care va face cunoștință cu nepotul și în același timp finul său.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a spus Raluca Diaconu la „Teo Show”, emisiune moderată de Teo Trandafir.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.