Smiley și Gina Pistol, imagini inedite din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

0

După nunta ca în povești pe care au avut-o în urmă cu doar o săptămână, Gina și Smiley au plecat în luna de miere într-o locație de vis.

Imaginile postate de cei doi vorbesc de la sine. Smiley a postat un clip pe rețelele de socializare, pentru a le arăta fanilor cum a decurs aventura lor până acum. „Aici Familia Maria cu un DailyTok direct din luna de miere.”, este mesajul care-l însoțește.

Și-au dorit să petreacă timpul singuri, motiv pentru care profită din plin de vacanța luxoasă, cadou pe care l-au primit de la nașii lor.

Amatori de destinații exotice – în iarnă au fost în Thailanda – cei doi au ales de data aceasta o destinație mai apropiată, preferând sudul Franței. 

Acolo însă surpriză. Deși se așteptau la o vreme caldă, Gina și Andrei au dat peste răcoare și ploaie. Acest lucru nu a fost totuși un impediment pentru ei, Gina Pistol postând câteva fotografii în care cei doi apar fericiți plimbându-se printr-un oraș vechi. 

Imagine

Smiley și Gina sunt cazați la Le Domaine du Mas de Pierre, un resort de cinci stele unde prețul unei singure nopți este destul de piperat. Cei care vor să rezerve o cameră la acest hotel trebuie să scoată din buzunar de la 1.842 de lei, până la 5.451 de lei pentru o noapte.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.