Mirela Vaida dispare de pe sticlă. Ce s-a întâmplat cu prezentatoare TV

0

Mirela Vaida este în doliu după ce una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit. 

Drept urmare, prezentatoarea de la Antena 1 va lipsi o zi de la emisiunea pe care o moderează. Vedeta și-a pierdut socrul și, pentru înmormântare, va merge la Cluj, acolo unde acesta locuia și unde va fi înmormântat.

Soțul ei trece prin clipe grele, astfel că vedeta îi va fi alături și-i va da toată susținerea de care va avea nevoie. Vedeta vrea să fie alături și de soacra ei, care a suferit o pierdere foarte grea.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj. Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, și-a explicat Mirela Vaida lipsa din emisiune.

Regretatul Alexandru Vaida a fost profesor, inginer și ziarist.

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.