Theo Rose și Alex Leonte, împreună la aceeași petrecere. Cum a reacționat Anghel Damian

0
theo rose

Întâlnire de gradul 0 între Theo Rose și fostul ei iubit, Alex Leonte. Cei doi au participat la petrecerea de botez a finului lor, Selim Alexandru, cel pe care l-au creștinat în primăvara aceasta.

Theo s-a filmat la petrecere cu micuțul Selim în brațe și a postat pe conturile sale sociale clipurile.

Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, a fost și el nevoit să participe, în calitate de naș. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, își îndeplinesc îndatoririle de părinți spirituali și vor fi alături de Selim la cele mai importante evenimente din viața lui.

„Am botezat astăzi. E finuțul nostru, a fost foarte cuminte și suntem foarte fericiți. Mergem să mâncăm și să bem în cinstea lui. Am botezat astăzi pentru prima dată în viața noastră, iar în timp ce zicea Crezul, Alex s-a hotărât să înghită gumă. Nu știu de ce s-a gândit așa, dar am simțit după eu nevoia să continui, că părintele stătea cu cartea în fața noastră”, a precizat Theo Rose pe Instagram în luna mai, când a avut loc ceremonia religioasă de creștinare a copilului.

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit în vară, după o relație de 4 ani. Cei și-au anunțat oficial despărțirea la începutul lunii august.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.