Cauza decesului rapperului Nosfe. Cum a fost găsit de polițiști

0
nosfe

Co-fondatorul trupei Șatra Benz, Nosfe, era în vârstă de doar 37 de ani. Toată lumea a trăit un adevărat șoc în momentul în care membrii grupului muzical au anunțat stingerea din viață a colegului lor.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce rapperul a cântat pe scenă.

Artistul Darius Vlad Crețan, cunoscut cu numele de scenă NOSFE, a fost găsit în sufragerie de către partenera sa, Mădălina Crețan. Pe corpul artistului nu au existat urme de violență, potrivit surselor G4Media.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a oferit duminică seara, prin intermediul unui comunicat, detalii despre moartea cântărețului.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico-legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicat.

Surse judiciare anunță că, în cazul decesului cântărețului Nosfe, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Rapper-ul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. Totodată, NOSFE a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Anunțul morții sale a fost făcut chiar de colegii săi.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”, au transmis cei de la Șatra Benz.

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.