Răzvan Simion, luat la „rost” de propria fiică. Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor

0
razvan simion

Răzvan Simion a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă, duminică seara, la iUmor. Prezentatorul tv a urmărit roast-ul fiicei sale, Ianca, care l-a făcut să lăcrimeze în fața tuturor.

Ianca Simion, în vârstă de 18 ani, a reușit să-i amuze și, totodată, să-i emoționeze până la lacrimi pe cei de la masa juriului, dar și pe prezentatorii show-ului de la Antena 1.

Ianca și-a emoționat tatăl până la lacrimi

Tânăra și-a început discursul precizându-i tatălui său că și-a făcut tatuaj, iar acesta a sperat până la final că este o glumă.

„Întotdeauna am vrut să mă fac actriță, tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit. E ca pe vremuri, când voiam să mă fac blondă. Tu nu mă lăsai și eu am venit acasă cu o perucă blondă pe cap. Nu cred că ai avut vreodată un șoc mai mare ca în ziua aceea, decât poate atunci când mi-am făcut primul tatuaj, a, sau nu ți-am spus?”.

Ianca a mărturisit că tatăl ei îi este, totodată, cel mai bun prieten.

„Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv”, a spus Ianca Simion.

„Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus Răzvan Simion, cu lacrimi în ochi, când a văzut-o pe fiica lui.

Ianca a dezvăluit că, acasă, tatăl ei e alt om decât cel de la televizor. „E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el…”, a mai spus Ianca Simion.

„Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!”, a spus fiica prezentatorului

„Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută.”, și-a încheiat Ianca roast-ul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.