Delia, episod de coşmar în Herăstrău! Ce a pățit artista după ce a fost urmărită de un individ

0
delia

Delia a fost urmărită de un individ dubios în parcul Herăstrău, în timp ce ieșise la alergare la ceas de seară.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare un video în care menționa că a fost speriată de un fan care a oprit-o în parc și i-a băgat lanterna în ochi, pentru a se asigura că într-adevăr s-a întâlnit cu artista.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine.”, a spus Delia.

Artista a dezvăluit prin ce sperietură a trecut într-o seară, când alerga pe o alee mai întunecată. La un moment dat a observat că un bărbat se ține după ea, iar acesta aproape că a orbit-o cu lanterna!

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „Cine-i acolo? Ești tu?”. „Ce? Da, eu sunt adică, de ce?”. Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic!”, a spus Delia Matache într-un InstaStory.

„Dacă vreți să veniți să îmi puneți mâna pe umăr noaptea când alerg, nu o faceți. Mă activez, țip, sun la poliție și vă dau și două peste ochi!”, a mai spus Delia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.